A jiaogulant övező modern kutatási eredmények

Az 1990-es évektől egyre több kutatást szenteltek a jiaogulan gyógyhatásait kiderítendő. Most nézzük meg, hogy mit állapítottak meg ezek a kísérletek.

1990. A jiaogulan növelte az oxigénhiánnyal küszködő egerek ellenálló képességét és kondícióját.

kutatas

300 atlétát vizsgáltak két csoportban. Az egyik csoport placebót kapott, a másik jiaogulan teát. A jiaogulant fogyasztók több energiához jutottak, erősebbek és éberebbek voltak.

112 alvászavarban szenvedő beteget vizsgáltak. Bebizonyították, hogy ez a növény jó hatással van ezekre az emberekre is.

A jiaogulan antioxidáns hatását a Loma Linda Egyetem vizsgálata dokumentálta. Ebben a vzsgálatban kimutatták a tumorképződést gátló hatását is. Egy állatkísérletben patkányok szervezetébe rákkeltő anyagot jutattak. Előtte 2 hétig Jiogulant kaptak. 18 héttel később megvizsgálták a patkányokat, és kiderült, hogy nemcsak a tumorok lettek kisebbek, hanem a rák csak 6 héttel később fejlődött ki, pedig a patkányok minden nap rákkeltő anyagot kaptak.  A klinikai vizsglatoknál is erre az eredményre jutottak: a jiaogulan megnövelte a természetes ölősejtek és a testenergia aktivitását a tumorok leküzdése érdekében. Ez a növény a fehérvérsejtek szaporodását is elősegíti, így a kemoterápián résztvettek hamarabb felépülnek.

A jiaogulan normalizálja a vérnyomást. Egy klinikai vizsgálatnál 223 magas vérnyomásban szenvedő emberen tesztelték a ginzenget és a Jiogulant. Az eredmény megdöbbentő volt. A betegek 82 %-ának (akik a Jiogulant itták) javult az állapota, míg azok közül a betekeg közül, akik a ginzenget szedték csak 46%-uk javult.

Több klinikai vizsgálat igazolta, hogy a jiaogulan a káros LDL koleszterinszintet csökkenti, de a hasznos HDL koleszterinszintet növeli. A jiaogulan megakadályozza az erek elmeszesedését és így a szívinfarktus is elkerülhető a segítségével.

Erősíti a szívet.

Védi a májat. Több mint 100 hepatitis-B-beteg 3 hónapon keresztül Jiogulant ivott. Az eredmény a betegek 89%-ánál javulást mutatott.

Herbária tea

Eleuthero Ginseng zöldteafilter 20 db (Dr.Chen)

Eleuthero Ginseng zöld teafilter 20 db (Dr.Chen)

A harmónia megteremtésében az Eleuthero ginseng nagy segítségünkre lehet.

Ár: 950 Ft
Megnézem

Ginseng zöld teafilter20 db (Dr.Chen)

Ginseng zöld teafilter 20 db (Dr.Chen)

A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan elgyengül szervezetünk, ezért ennek ellensúlyozására jót tesz a természet végtelen patikájából a ginseng.

Ár: 940 Ft
Megnézem

Ginseng-Ginkgo-Zöldteafilter 20 db (Dr.Chen)

Ginseng-Ginkgo-Zöld teafilter 20 db (Dr.Chen)

A Ginkgo biloba magyarul páfrányfenyő ősi magvas faj, hatóanyagai antioxidáns hatásúak, elősegíthetik a sejt védelmét a szabad gyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben.

Ár: 1360 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!